tuppenes worldtour

Agnetha og Marianne ute i den store verden! Vi skal være borte i 3 måneder, og reiseruten inneholder stopp som Brasil, Los Angeles og Singapore. Selv om du ikke fysisk kan bli med oss, håper vi at denne reisebloggen kanskje kan få deg til å drømme deg vekk fra hverdagen, gi betryggelse om at vi har det bra (til de som trenger dét), og kanskje gi inspirasjon og et lite spark i baken til å begi deg ut på egne turer. Finn fram solkrem og sandaler - GOD LESNING!

fredag, mars 17, 2006

Ny verden

Her i Rio er det idag sol fra morgenen av, noe som er nytt for oss. Det er ogsaa 30 grader, men heldigvis ikke like fuktig som det har vaert. Vi badet paa Copacabana i gaar. Der var det mye bolger, noe som resulterte i mye sand i bikinien. Her maa vi passe paa tingene vaare hele tiden. Vi ble nesten frastjaalet sekken vaar i gaar i et oyeblikk vi ikke holdt paa den. Det gjelder aa vaere paa vakt. I dag tenkte vi at vi skulle dra paa en utflukt til Sugarloaf mountain, med taubane og greier. Byen er full av mennesker i fjortisklaer, det er tydeligvis dresskoden enten du er 7 ar eller 40 ar, det skal mye til a kle seg mer utfordrende enn de som bor her...

Vi bruker ellers en del tid paa a finne fram her i byen, det er mange gater som ser nesten like ut og vi vil helst ikke dra opp kartet hele tida heller. Det vi hele tiden kan forholde oss til er strandlinjen, for Copacabana er laaaang.

Det er masse herlig frukt her og masse liv. Byen er flott! Her er det ikke vanskelig a komme seg paa internett, det kan jo bli vanskeligere etterhvert nar vi drar sörover. Mail oss gjerne!

Enn saa lenge ;)

M&A