tuppenes worldtour

Agnetha og Marianne ute i den store verden! Vi skal være borte i 3 måneder, og reiseruten inneholder stopp som Brasil, Los Angeles og Singapore. Selv om du ikke fysisk kan bli med oss, håper vi at denne reisebloggen kanskje kan få deg til å drømme deg vekk fra hverdagen, gi betryggelse om at vi har det bra (til de som trenger dét), og kanskje gi inspirasjon og et lite spark i baken til å begi deg ut på egne turer. Finn fram solkrem og sandaler - GOD LESNING!

mandag, mars 27, 2006

Háplöst forelska...

Vi har forelsket oss. Hals over hode, stár til knes i det. Vi har da blitt totalt sjarmert av en by! Vi gár og gruer oss til á reise, og har allerede planlagt at vi legger turen hit igjen för vi setter oss pá flyet fra Rio i midten av April. I dag har vi sittet i flerfoldige tider for á legge ut bilder fra seilbátturen vi var pá, pluss bilder fra selve byen, men dessverre ser det ut som om noen av bildene ikke gár an á laste inn pá nettsida.

Bildene dere ser under er blant annet fra turen vi var pá i gár, da en vi har blitt kjent med her, tok oss med til en elv, der vannet har laget en naturlig sklie. Vi badet og koste oss i flere timer, og sklia var bare helt suverén! Alskens badeland med plastsklier blekner totalt nár man fár oppleve slike steder. Tett jungelskog med palmeträr, bananträr, lianer, grönnkledde hauger og tropiske blomster satte rammen for en fantastisk dag. I tillegg var vannet av noe lignende norsk sommertemperatur, som var deilig kaldt etter kvelende dager og badestrender hvor vannet er like varmt som i badekaret hjemme. Dessuten er strendene her sá langgrunne at det nesten er frustrerende. Vi trasket en dag avgárde til en slik strand som i reiseguiden vár ble meeeget positivt beskrevet. Svette og fäle kastet vi oss i vannet, bare for á merke at det var like varmt der som pá land. Og uansett hvor langt utover man gikk kom man ikke dypere enn til knärne. Vi befant oss tilslutt sá langt ute at en lommetyv helt uten problem ville klart á gátt gjennom veska vár, satt opp en liten bod ved veien og solgt alt av interesse, pakket sammen og trasket avgárde med fortjenesten för vi i det hele tatt ville nádd land. Jess, sá langgrunt var det virkelig.

Bildene er ná lagt ut i mindre format, med háp om at det löser problemet noen har hatt med á laste ned sida. Háper det gár bedre ná! Trykk pá bildet for á se de i större versjon.

















I morgen reiser vi fra Paraty, og setter nesa mot Sao Paulo. En storby frister ikke särlig etter et slikt sted som dette, hvor vi etter hvert föler at vi har blitt en del av bybildet. Men, det er fortsatt mye á se, sá vi fár bite tenna sammen, törke tárene som evt kommer, og sette oss pá bussen i morgen tidlig. Heldigivis kommer vi igjen...!

-A&M-

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Det er nesten så jeg synes litt synd på dere - Sao Paulo - noe så kjedelig da......... Agnetha, den bikkja så ikke helt trygg ut. Ellers var disse bildene virkelig oppfriskende å se på en regntung tirsdag i Tønsberg! Jeg gleder meg til lørdag for da skal jeg til Strømstad - det er ikke mye som slår det, da. Dere kan bare bli misunnelige.

8:24 a.m.  
Anonymous Anonym said...

jaja.............................................................................................................................................................ÅÅ!!!!

10:25 a.m.  
Anonymous Anonym said...

So deili å fantastisk alt ser og høyrest ut!! Bli ganske misunnelig..her i Bergen regna det utruli nok idag...so berre kos dokke litt for meg og!!

6:39 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home