tuppenes worldtour

Agnetha og Marianne ute i den store verden! Vi skal være borte i 3 måneder, og reiseruten inneholder stopp som Brasil, Los Angeles og Singapore. Selv om du ikke fysisk kan bli med oss, håper vi at denne reisebloggen kanskje kan få deg til å drømme deg vekk fra hverdagen, gi betryggelse om at vi har det bra (til de som trenger dét), og kanskje gi inspirasjon og et lite spark i baken til å begi deg ut på egne turer. Finn fram solkrem og sandaler - GOD LESNING!

søndag, april 16, 2006

Bilder...


Skjärtorsdag i Paraty. Fakkeltog og Jesusfigur klokka halv ett om natta. Litt annerledes enn i Norge, og veldig spesielt á se...

Nordmeeenn!!! Liv Hilde og Joakim - to trivelige ungdommer fra moderlandet. Fantastisk á endelig snakke norsk med noen andre enn oss selv...

Agnetha i närkontakt med en stim av fargesprakende fisk. Mens vi var i vannet tok en annen passasjer ombord i báten lunsjen vár - en deilig gársdagens baguett- rev den opp og kastet den til fiskene. Fröken Fevang ble morsk i blikket og svömte som en rev tilbake til skuta for á sikre resten av dagens föde. Ekte backpackstyle.

Hiv og hoi! Ná sakker vi akterut! Styrbord, babord og bommen gár! Vind i háret, fisk i garnet - og deilig nöttebrun. Blitzen pá kameraet kan lett gi et annet inntrykk, men ikke la dere lure!

Gjörmebading i utkanten av stranda i Paraty. Det skulle visstnok ha en veldig god effekt pá huden. Agnethas kommentar fra mudderet var derimot at "det svir litt i rompa kanskje...?!"

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

hei hie Marianne...og Agnetha!
gjørmebading! så gøøy da! sikkert kjekt å møte andre norske og,etter sikkert bare å snakke på engelsk...haha....dere får ha det hyggelig videre da!

det ser ut som dere koser dere skikkelig,noe dere sikkert gjør som bare det! klem Kjersti S.

6:51 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei jenter! Godt å høre at dere fortsatt har det fint. Pass dere for Maurice.... Vi er hjemme igjen etter en uke på fjellet. Det var deilig å vær på hytta, men også deilig å komme hjem til vår. Da vi dro idag, snødde det store filler, og da kjente jeg at det var igrunnen nok vinter for i år.
Flotte bilder - ser herlig ut. God tur til LA!!!

8:02 p.m.  
Blogger Liv Jorunn said...

TAKK FOR KORT! Ingenting som er bedre enn å komme tilbake fra ferie for så å bli møtt av kort...også 2 da..gleden var dobbelt så stor helt til jeg så at ikke begge var til meg:) Det blir gitt til sin rettmessige eier så fort som mulig. Kos dikkan.

11:55 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home