tuppenes worldtour

Agnetha og Marianne ute i den store verden! Vi skal være borte i 3 måneder, og reiseruten inneholder stopp som Brasil, Los Angeles og Singapore. Selv om du ikke fysisk kan bli med oss, håper vi at denne reisebloggen kanskje kan få deg til å drømme deg vekk fra hverdagen, gi betryggelse om at vi har det bra (til de som trenger dét), og kanskje gi inspirasjon og et lite spark i baken til å begi deg ut på egne turer. Finn fram solkrem og sandaler - GOD LESNING!

lørdag, april 22, 2006

Aaarg...

Los Angeles meg midt opp i rompa! Vi gleder oss til aa forlate dette stedet! Om vi hadde reist i gaar hadde det ikke vaert et oeyeblikk for tidlig! Torsdag ble digitalkameraet vaart stjaalet fra rommet. Vi skulle jo egentlig til den gigantiske fornoeyelsesparken Six Flags, men siden det ikke var flere paameldte paa turen, ble det til at vi reiste til en mindre park i stedet. Og sprengte budsjettet ganske kraftig for aa staa i koe opptil flerfoldige timer. Utover ettermiddagen ble det derimot bedre, og vi fikk da ogsaa kjoert oss i noen berg og dalbaner og karuseller uten sidestykke. Det var utrolig morsomt.

I koen inn til foerste tur gaar det opp for oss at kameraet ligger igjen hjemme. Begge trodde den andre hadde tatt det med, og det brer seg en kald foelelse paa ryggen. Hva hvis...? Vi haaper paa flaksen, og proever aa la vaere aa tenke paa det. Naar vi kommer tilbake til rommet er kameraet selvfoelgelig borte. Bilder fra 5 uker i Brasil - venner vi kanskje aldri kommer til aa se igjen,- alt er borte. Det blir en del grining og sutring baade ved leggetid og morgestund, og dagen derpaa er heller dyster. Vi lengtet hjem. Ikke har de skikkelig mat her heller - det er UMULIG aa oppdrive noe som er sunt og grovt - her er det bare fast food i gigantiske porsjoner, fulle av fett og sukker. Vi finner ikke frokost som ikke drypper av fett - og droemmer om broedskive med leverpostei og sylteagurk og et stort glass melk som ikke smaker vanilje.

Naa skal vi derimot reise fra dette hostellet - og vende snuten mot Hotel Roosevelt der vi skal tilbringe en natt foer vi reiser i morgen. I kveld blir det avslapping paa hotellrommet, litt tv- titting og full kroppspleie. Jeg er fortsatt forkjoela som bare juling, og trenger bare aa bli ferdig naa. Det gaar seg nok til!

Vi snakkast!

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Uff..stakkars! Kjempesynd me kamera då!! Sånt e utruli surt!! Håpe dokke klare å kose dokke likevel!!Eg har hatt ei flott helg i Bergen me Annette Lost på besøk, og Turid ha budd her hos meg heile helga.Kosli! Dei helsar mykje!! Vi tenke på deg Agnetha!!:-) Klem frå Bergensgjengen

6:44 p.m.  
Anonymous Anonym said...

nei nei nei! ej so hadde gleda meg te å se bilder...jaja,veldig synd det me kameraet,men sånn skjer nårr ein har det travelt..off da!

jaja,kos dåkker i LA<3

8:53 p.m.  
Anonymous Anonym said...

anonymous va fra Kjersti
haha=)=)

8:54 p.m.  
Blogger Lotte said...

Argh.. fy så surt! Dere har i det minste noen få bilder her på bloggen, da.. men det er vel en mager, mager trøst.
Lykke til videre, og kom dere bort fra LA!

11:46 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Heiann!
Har endelig fått internett tilbake (takk til next gentel), og har sotte og lest alt om dåkkår nå..
Va skikkelig domt med kameraet deres... Er jo så kjekt å se på bilder...

Men, Marianne? Vett du kor eg va i dag??
På nla, måtte snakka litt med arild om å ta krøv eksamen. Han hadde litt problemer med å finne ting å tang for meg for me gjekk jo på gammel ordning, å de fleste va ferdig med gymmen, utenom to så han visst om, meg å ei så het Marianne Nærø..
Va det navnet kjent?
Eg hollte på å le meg i hjel...

Tusen takk for kort, va kjempekos...

Snakkes snart..
Knuseklem fra Marianne C

2:14 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home